Grønne varmepumper

Luft-vand / luft-luft varmepumper eller Jordvarme kan levere miljørigtig varme til erhverv, industri, landbrug, almennyttige boliger og offentlige bygninger.

Hvad er dine umiddelbare fordele?

Takket være en fuld inverterstyring, hvor varmepumpen automatisk tilpasser sig det reelle varmebehov, er det muligt at opnå fra 30% til 60% besparelser sammenlignet med standardteknologier.

Med opmærksomhed på komfort og godt naboskab er vores varmepumper forsynet med en tysk A-klasse-kvalitetsventilator i overstørrelse med lav rota­­­tions­hastighed, som sikrer et imponerende lavt støjniveau.

Varmepumpen er bygget af overdimensionerede komponenter, som sikrer lang levetid og høj effektivitet, bl.a. via patenteret afrimnings­teknologi, der sørger for, at afrimning kun starter, når det er nødvendigt.

Med den programmerbare styring sikres fuld kontrol over varmepumpen og de eksterne kom­po­nenter.

Kapacitetsregulering, sikkerhedsautomatik, gode komponenter og software sikrer en pålidelig og driftssikker varmepumpe.

Fields marked with an * are required

Få gratis viden om din virksomheds besparelsespotentiale!

Vi screener dit nuværende energiforbrug til varme, vand og lys uden beregning.

Udfyld formularen nedenfor og få en gratis screening samt et tilbud på bedre og billigere lys, en effektiv varmepumpe eller nye solceller, der kan nedsætte dit elforbrug med op til 70%.

Ring eller skriv.
Det er helt uforpligtende.

70 605 601

Vil du vide mere om hvordan vi kan gøre din hverdag mere miljørigtig ved at gøre brug af Grønne varmepumper?

 Udfyld formularen ovenfor, så vil en af vores professionelle energirådgivere kontakte dig snarest muligt for en snak om dine muligheder for at få en effektiv og miljørigtig varmekilde.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin