Grønne Solceller

At ændre og forbedre verden - det er det mål, vi forfølger i Grøn Industri. Gennem bæredygtige processer og nye innovative løsninger er vi i stand til at opfylde den høje standard det er at blive en grønnere virksomhed. Grøn er ikke bare håbets farve men farven er snarere et symbol på ren og vedvarende energi.

Sol hele dagen er en vision, som vi kun kan nå sammen med dygtige partnere. Sammen med professionelle partnere og leverandører, der vil være med til at øge andelen af vedvarende energi verden over, indgår vi i et klimapartnerskab der skal komme flere end os selv til gode.

Grøn Industri ønsker at være med til at levere en bæredygtig og klimarigtig energiforsyning baseret på 100% vedvarende energikilder.

Solceller sammen med den rigtige styring af energien er nøglen til at nå dette mål. For at nå målet arbejder vi tæt sammen med partnere som er innovative foregangsmænd på energiområdet. Vi samordner vores services og systemer for at give danskerne intelligente og omkostningseffektive energiløsninger..

Kunne det være noget for dig?

Så kontakt os nedenfor og lad os tage en uforpligtende snak om emnet.

Fields marked with an * are required

Få gratis viden om din virksomheds besparelsespotentiale!

Vi screener dit nuværende energiforbrug til varme, vand og lys uden beregning.

Udfyld formularen nedenfor og få en gratis screening samt et tilbud på bedre og billigere lys, en effektiv varmepumpe eller nye solceller, der kan nedsætte dit elforbrug med op til 70%.

Ring eller skriv.
Det er helt uforpligtende.

70 605 601

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin