Vi hjælper institutioner
– med at få gladere brugere og langtidsholdbare løsninger

Er du ansvarlig for en eller flere institutioner, fx en børnehave, en skole eller et behandlingshjem?

Så ved du allerede, at små ting som fx lyskvaliteten, kan have afgørende betydning for trivslen hos både ansatte og institutionens brugere. Samtidig er energiafgiften ofte en stor post, og bliver der frigivet penge her, har I sikkert allerede drømmeprojekter, I gerne vil bruge dem på.

Hos Grøn Industri hjælper vi mange af dine kolleger inden for branchen
- og vi hjælper også gerne dig med at finde de løsninger, der bedst indfrier dine behov.

Vælger du at skifte fx til vores LED lys, får du følgende fordele:

  • Du får en stor besparelse på energiudgifterne til lys – penge, du kan vælge at bruge på projekter, der giver merværdi for jer og jeres brugere
  • Du får et lys, der er så tæt på almindeligt dagslys som muligt – det giver et bedre arbejdsmiljø for ansatte og øger trivselen hos brugerne
  • Du får en langtidsholdbar løsning og dermed mindre vedligehold

Må vi også hjælpe dig?
Så kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak.

 Spar mange penge i institutionen

Fælledgården udleder mindre CO2

LED Lys skaber trivsel og godt humør uanset, om man er ung eller gammel. Det ved driftsleder Flemming Eliasen på Fælledgården, hvor stedets beboere i dag trives i LED lyset fra Grøn Industri:

”Vi har på hver etage indrettet hyggelige stuer som små tidslommer fra fx 60’erne eller 70’erne, der hver især lægger op til gode samtaler og som vækker dejlige minder hos beboerne. Her er det vigtigt at have et lys, der matcher den øvrige indretning. Grøn Industris gode og ”varme” LED belysning understøtter dermed den stemning, vi gerne vil skabe for vores beboere og personale.

Udover det hyggelige lys, er det en stor sidegevinst, at Grøn Industris LED lys medfører mindre vedligeholdelse,  færre energiudgifter og ikke mindst, mindre belastning på miljøet – det frigiver penge, vi kan bruge til bedre formål, og vi udleder mindre CO2.”

Fields marked with an * are required

Få gratis viden om din virksomheds besparelsespotentiale!

Vi screener dit nuværende energiforbrug til varme, vand og lys uden beregning.

Udfyld formularen nedenfor og få en gratis screening samt et tilbud på bedre og billigere lys, en effektiv varmepumpe eller nye solceller, der kan nedsætte dit elforbrug med op til 70%.

Ring eller skriv.
Det er helt uforpligtende.

70 605 601

Vil du vide mere?

gi-ikon-belysning-75x75  Grøn belysning
   
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin