Vi hjælper sundhedssektoren
– med en grøn profil, store energibesparelser og mere trivsel

Er du ansvarlig for en hospitalsafdeling, en lægepraksis, eller er du ansat inden for sundheds-, omsorgs- og plejesektoren?

Så kender du sikkert til, hvordan manglende eller dårligt lys kan påvirke jeres patienter, borgere og personale, du ved, at I har store energiudgifter, og at I ofte er underlagt krav om at være samfundsansvarlige, når det kommer til jeres energiforbrug.

Hos Grøn Industri hjælper vi mange inden for sundhedssektoren
- og vi hjælper også gerne dig med at finde de løsninger, der bedst indfrier dine behov.

Vælger du fx at skifte til vores LED lys, får du følgende fordele:

  • Du får gladere brugere og patienter, da vores LED lys ligger tættere på almindeligt dagslys i forhold til andre former for belysning
  • Du får et hurtigt lys og undgår pulserings- og flimmerproblemer. Det giver et bedre arbejdsmiljø og ofte færre sygedage hos de ansatte
  • Du kan dokumentere jeres grønne og miljøbevidste profil
  • Din elregning bliver lavere, og du kan bruge de sparede penge på noget, der giver jer og jeres patienter/borgere merværdi

Må vi også hjælpe dig?
Så kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak.

Rigshospitalet - blødt lys til skarpe priser

Rigshospitalet kræver kvalitet og sikker levering

På Rigshospitalet skal lyset fungere døgnet rundt. Til gengæld siger det også sig selv, at med sådan et lysforbrug er det vigtigt både at tjekke kvalitet og pris, inden man tager en ny leverandør ind.

Elmester, Thomas Flackeberg, er særdeles godt tilfreds med Grøn Industris produkter og service. Men begge dele har været til skarp vurdering, før de blev godkendt:

”Når vi kigger på en potentiel ny samarbejdspartner, er der flere ting, vi undersøger meget detaljeret; i dette tilfælde fik Grøn Industri til opgave at levere prototyper på belysning til én sengestue. Alt blev først installeret, og derefter gik vi selv i gang med at efterkontrollere lysniveau, lysstyrke, holdbarhed mv. Vi har altid et særligt fokus på lysets levetid – jo mindre vedligeholdelse jo bedre.

 Tilsvarende er vi ekstra skeptiske med at bruge udstyr, der kommer fra ukendte fabrikanter uden referencer, eller fra leverandører, som potentielt ikke kan levere varen om 5 år. Kvalitet i vores øjne handler ikke kun om den enkelte lyskilde men også om sikkerheden for fremtidig levering.

En sidste ting er, at vi udelukkende ønsker samarbejdspartnere, som forstår, hvad ”godt samarbejde” betyder. I Grøn Industris tilfælde kunne jeg hurtigt mærke, at Andrew er et ærligt menneske – og det er guld værd for os i en travl hverdag.”

Fields marked with an * are required

Få gratis viden om din virksomheds besparelsespotentiale!

Vi screener dit nuværende energiforbrug til varme, vand og lys uden beregning.

Udfyld formularen nedenfor og få en gratis screening samt et tilbud på bedre og billigere lys, en effektiv varmepumpe eller nye solceller, der kan nedsætte dit elforbrug med op til 70%.

Ring eller skriv.
Det er helt uforpligtende.

70 605 601

Vil du vide mere?

gi-ikon-belysning-75x75  Grøn belysning
   
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Linkedin